استاندارد های مدیریت صنایع غذایی : دریافت گواهینامه ایزو

استاندارد های مدیریت صنایع غذایی : برای هر حوزه ای استاندارد های ویژه ای وجود دارد. در این مطلب به بررسی استانداردهای مربوط به حوزه صنایع مواد غذایی خواهیم پرداخت. با این مطلب از سایت شرکت رادمهر کوثر همراهمان باشید.

استاندارد ایزو 22000 یکی از موارد استاندارد های مدیریت صنایع غذایی

استاندارد ایزو 22000 مربوط به صنایع غذایی است که در سال 2018 توسط سازمان ایزو منتشر شده است. با استقرار این استاندارد در زنجیره تأمین مواد غذایی، توانایی کنترل خطرات ایمنی غذا جهت اطمینان از غذای سالم افزایش پیدا می کند. این استاندارد در بین تمام سازمان‌ های داخل زنجیره غذایی و صرف نظر از اندازه و پیچیدگی آن ها به کار گرفته می ‌شود.

اخذ گواهینامه ایزو 22000 به شما کمک می کند تا مواد غذایی خود را به صورت استاندارد و سالم به مشتریان عرضه کنید. همچنین با دریافت گواهینامه این استاندارد محصولات شما مطابق با استاندارد ایزو 9001 تولید و توزیع خواهند شد.

شرکت هایی که گواهینامه ایزو 9001 را دریافت کرده اند، به راحتی می توانند گواهینامه ایزو 22000 را نیز دریافت کنند.

 

استاندارد های مدیریت صنایع غذایی
استاندارد های مدیریت صنایع غذایی

 

استاندارد HACCP در صنایع غذایی

مجموعه الزامات مربوط به سیستم مدیریت بهداشت مواد غذایی است که به معنی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی می ‌باشد که برای اولین بار در سال ۱۹۷۱ در کنفرانس ملی حفاظت مواد غذایی مطرح شد.  استاندارد HACCP یک سیستم مدیریت ایمنی غذایی پیشگیرانه است که در آن هر مرحله از تولید، نگهداری و توزیع یک محصول غذایی برای خطرات میکروبیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.

مرتبط بخوانید!  اتاق تمیز چیست؟ کلین روم استانداردهایی دارد؟!

گواهینامه HACCP بر بهداشت امکانات، تجهیزات و محصولات تمرکز دارد، که همه آنها باید با استانداردهای دولتی و شهری مطابقت داشته باشند.

براي کاهش دادن خطرات ناشی از عوامل بيولوژيکي، عوامل شيميايي، عوامل فيزيکی سيستم HACCP پيشنهاد شده است. اجزا تشکيل دهنده اين سيستم شامل ویژگی ها و شرايط گزينش مواد اوليه و ساير امکانات لازم برای توليد، جا به جايی ، نگهداری، فرايند، بسته بندی ، توزيع و مصرف است که برای هر صنعت و حتی هر کارخانه جداگانه بايد تدوين شود .

استاندارد بین المللی ISO 22000 با به کار گیری اصول HACCP و ترکیب موثر آن با برنامه های پیش نیازی (PRP) و همچنین به کارگیری استاندارد ISO 9001، ضمن کنترل و کاهش تمام عوامل خطر زای شناسایی شده به محدوده قابل قبول،باعث تحویل محصولی سالم به مصرف کننده نهایی و یا مرحله بعدی از زنجیره تولید می گردد.

از سایر استاندارد های مدیریت صنایع غذایی استاندارد  ISO / TS 26030 می باشد که در بخش کشاورزی کاربرد دارد و در کنار استاندارد ISO 26000  که در خصوص مسئولیت اجتماعی الزامات و راهنمایی هایی دارد، به صنایع غذایی ورود پیدا می کند.

 

شرکت مشاوران رادمهر کوثر نیز یکی از شرکت های ارائه دهنده استاندارد های مدیریت صنایع غذایی است.

مشاورین این شرکت خدمات مربوط به این استاندارد را برای شرکت های فعال در زمینه مواد غذایی ارائه می دهند.

این شرکت برای بهبود کیفیت سیستم مدیریتی شرکت شما و ارتقا کیفیت محصولات غذایی شما آماده خدمت رسانی است.

شما می توانید جهت دریافت خدمات مشاوره دریافت گواهینامه برای صنایع غذایی، مشاوره ایزو و یا ثبت درخواست مشاوره خود از طریق فرم تماس با ما اقدام کنید یا با بخش پشتیبانی مجموعه ما تماس بگیرید: 09194680362 .

مرتبط بخوانید!  ایزو ISO 10004 چیست و چه کاربردی دارد!؟
  • اشتراک گذاری

ارسال دیدگاه

برای نظر دادن وارد شوید یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید .

با ما در تماس باشید!