وظایف مشاور ایزو

وظایف مشاور ایزو چیست؟ استفاده از خدمات مشاوره ایزو می تواند به دریافت گواهینامه ایزو متناسب با مشاغل مختلف کمک بسیار زیادی می کند.

انتخاب درست مشاور ایزو در زمینه آشنایی با استاندارد مناسب کسب و کار شما و اجرای آن در سیستم مدیریتی کسب و کار شما بسیار مؤثر است.

به همین منظور کشاوران شرکت رادمهر کوثر مطلبی را در مورد وظایف مشاور ایزو برای شما آماده کرده است. با ما همراه باشید.

 

وظایف مشاور ایزو:

به طور کلی استانداردهای ایزو برای بهبود کیفیت مدیریت و کنترل و نظارت راحت تر بر فرآیند تولید و ارائه خدمات مشاغل مختلف تنظیم شده اند.

این استانداردها با توجه به زمینه های مختلف شغلی به صورت تخصصی توسط سازمان بین المللی استاندارد تهیه شده اند.

اخذ گواهینامه ایزو مناسب هر نوع کسب و کاری به ارتقا کیفیت محصولات و خدمات آن سازمان و افزایش اعتبار آن کمک بسیار زیادی می کند.

– یکی از اصلی ترین وظایف مشاور ایزو، این است که استاندارد ایزو مرتبط به کسب و کار شما را به صورت کارشناسی شده تشریح کند.

– با برگزاری جلسات متعدد، مشاور ایزو با گروهی که از کارشناسان خود و کارکنان سازمان مورد نظر تشکیل داده است، می تواند ایزو را اجرا کند.

– انجام اصول و الزامات قانونی ایزو به مرحله به مرحله و مطابق با کارایی و نیاز شرکت مورد نظر از دیگر وظایف مشاور ایزو است.

– استفاده از تجربه همراه با خلاقیت و نوآوری در فرآیند اجرا و پیاده سازی ایزو مربوط به زمینه شغلی مورد نظر، یکی از تفاوت های مشاور حرفه ای با مشاوران دیگر است.

مرتبط بخوانید!  ایزو 14001 چیست؟ چه سازمان هایی واقعا به آن احتیاج دارند؟!

 

وظایف مشاور ایزو
وظایف مشاور ایزو

– شفاف سازی و توضیح اصول استاندارد ایزو مورد نظر برای مدیریت و کارکنان به اجرای بهتر و راحت تر آن استاندارد بسیار کمک می کند.

– طراحی یک برنامه دقیق و منظم برای اجرای مرحله به مرحله ایزو و ارزیابی هر مرحله یکی دیگر از وظایف مشاور ایزو است.

– در صورتی که مشاور ایزو مسئولیت های خود را به درستی انجام دهد، شما به راحتی می توانید گواهینامه ایزو مربوط به کسب و کار خود را دریافت کنید.

– دریافت خدمات مشاوره ایزو با کیفیت به افزایش میزان کارایی و اجرای سیستمی منظم در سازمان شما کمک بسیار زیادی می کند.

– مشاور ایزو وظیفه دارد تا به شما در زمینه اجرای انواع ممیزی که شامل خدمات ممیزی داخلی نیز می شود، کمک کند.

– مشاور ایزو باید در طراحی سیستم مدیریتی و بازنگری موارد اجرایی آن در سازمان شما راهکارهای اجرایی ایزو را معرفی کند.

– یکی از مسئولیت های مهم مشاور ایزو حفظ محرمانه بودن اطلاعات و مستندات مربوط به کسب و کار شما است.

– با ایجاد سیستم نظارتی برنامه ریزی شده که توسط مشاور ایزو به شما ارائه می شود، می توانید در هر مرحله عدم انطباق ها را شناسایی کنید.

این موضوع باعث می شود تا از خطاها و مشکلات احتمالی به وجود آمده پیشگیری کنید و فرآیند تولید و ارائه خدمات کارآمدتری داشته باشید.

– مشاور ایزو بایستی تا زمانی که عدم انطباق ها برطرف نشده و کارشناس ممیز آن ها را تأیید نکرده است، موارد مربوطه را پیگیری کند.

– همچنین مشاوره ایزو با استفاده از مشارکت و همفکری تیم مشاوره ایزو و کارکنان سازمان مربوطه به مرحله اجرا برسد.

مرتبط بخوانید!  ایزو 29001 : ISO / TS 29001:2010 استاندارد سیستم مدیریت صنایع نفت، گاز و پتروشیمی

– یکی دیگر از وظایف مشاور ایزو پشتیبانی و همراهی شرکت های مورد نظر از مرحله اولیه اجرای ایزو تا زمان اخذ گواهینامه ایزو است.

مشاورین شرکت رادمهر کوثر نیز یکی از شرکت های ارائه دهنده خدمات آموزش و مشاوره ایزو به صورت تخصصی و حرفه ای هستند.

این شرکت تمام وظایف مشاور ایزو را از ابتدا تا دریافت گواهینامه ایزو به بهترین نحو و متناسب با کسب و کار شما انجام می دهد.

 

شما هم می توانید جهت دریافت خدمات مشاوره ایزو و یا ثبت درخواست مشاوره خود از طریق فرم تماس با ما اقدام کنید یا با بخش پشتیبانی مجموعه ما تماس بگیرید: 09194680362.

ارسال دیدگاه

برای نظر دادن وارد شوید یا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید .

با ما در تماس باشید!